Az Apple viszonylag régóta nem frissítette a Retina 12 hüvelykes MacBookot, és a MacBook Airt. Az Air konkrétan 2015 óta nem frissült, ami elég durva.

Lehetséges MacBook és MacBook Air frissítés a WWDC-n!

Azóta persze jöttek az új MacBook Pro-k, és a 13-asból választhatunk Touch Bar nélküli gépet is, bár az is drága az Airhez képest. Tehát a 2015-ös MacBook Airnek továbbra sincs vetélytársa ár/érték arányban. Mark Gurman azt a pletykát hintette el, hogy végre frissülhetnek a fenti gépek, de igazából csak processzor frissítést kapnának.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:


Olcsó MacBookot szeretnél? Íme néhány tipp, hogy melyiket válaszd!
Akár egy átlagfizetésből, kis spórolással 150 000Ft környékén is kifoghatunk egy olyan, olcsó MacBookot, ami évekig hű társunk lehet.


Még mindig az Apple MacBook akkumulátora a legjobb
A Which? kipróbálta, hogy valós-e a gyártó által ígért akkumulátor idő a Windows-os laptopok és egy Apple MacBook Pro esetén. Nincs meglepetés.


WWDC17 június 5-től 9-ig San Jose-ban: iOS 11, watchOS 4, tvOS 11, macOS 10.13
Már múlt évben is meglepően korán kitette az Apple a WWDC időpontját és helyszínét, de ezt idén most sikerült túlszárnyalniuk, több okból is.


Siri hangszóró – az Amazon Echo-hoz hasonló terméket mutathat be az Apple a WWDC-n
A WWDC-n bemutatásra kerülhet az Amazon Echo vetélytársa, a Siri hangszóró. Az Apple régóta dolgozhat egy ilyen kiegészítőn.

The post WWDC17: elképzelhető, hogy lesz MacBook és MacBook Air frissítés appeared first on Szifon.com.


Szifon.com

Comments are closed.Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás