Már egy ideje mennek a találgatások, vajon az első iPhone megjelenésének 10. évfordulójára milyen csúcsmodellel áll elő az Apple, és legfőképpen hogy ez mennyibe fog kerülni. Ezt boncolgatja írásában Simona Jankowski, a Goldman Sachs elemzője.

iPhone 8

Jankowski szerint 3 modell jelenik meg ősszel: számozásban már hagyományosnak tekinthető iPhone 7s, iPhone 7s Plus és a jubileumi iPhone 8. Ez utóbbi OLED képernyős készülék 128 gigabájtos változatban 999 dollárba kerül majd, míg a 256 gigabájtos verzió ára 1099 dollár lehet.
(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:


WWDC17: elképzelhető, hogy lesz MacBook és MacBook Air frissítés
Mark Gurman azt a pletykát hintette el, hogy a WWDC-n végre frissülhetnek a fenti gépek, de igazából csak új processzort kapnának.


WWDC17: új 10,5 hüvelykes iPad Pro és Siri hangszóró érkezhet
Ming-Chi Kuo mindig is megbízhatóbb volt a névtelen forrásoknál, ő most egy érdekes, új 10,5 hüvelykes iPad Pro-t és Siri hangszórót jósol.


iPhone SE 2 és iPhone 8 képek?
Pletykák, képek az iPhone SE 2-ről és az iPhone 8-ról: kikerült egy érdekes hátlap és kaptunk egy 3D-s modellről készült videót is.


Újabb tervrajz szivárgott ki az iPhone 8-ról
Múlt héten már írtunk egy kiszivárgott tervrajzról, amin az látható, hogy az iPhone 8 hátuljára kerülhet a Touch ID. Most egy újabb tervrajz érkezett.

The post Mennyibe kerülhet majd az iPhone 8? appeared first on Szifon.com.


Szifon.com

Comments are closed.Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás