Pár hete már ment a találgatás az Apple Pay szolgáltatási olaszországi indulásáról, de hivatalosan a tegnap jelentette be a vállalat, hogy mostantól újabb területen érhető el az érintésmentes fizetés lehetősége.

A gyári Wallet alkalmazásban egyelőre a Boon, a Carrefour és az UniCredit Visa, illetve MasterCard bankkártyáit lehet csupán regisztrálni, de az év hátralévő részében további bankok csatlakoznak majd a triumvirátushoz.

pay1.jpg

Az Apple Pay szolgáltatással elvileg minden olyan üzletben lehet majd vásárolni, ahol az érintésmentes fizetés, mint opció elérhető. Olaszországban ezek közé tartozik például az Auchan, a H&M, az Eataly, az Autogrill, a Leroy Merlin és még jó pár – hazánkban kevésbé vagy egyáltalán nem ismert – cég.

Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kína, Ausztrália, Kanada, Svájc, Franciaország, Hong Kong, Oroszország, Szingapúr, Japán Új-Zéland, Spanyolország, illetve Írország után Olaszország immáron a tizenötödik hely a világon, ahol a szolgáltatás elérhető.

pay2.jpg

A jelenleg keringő pletykák szerint Németország lesz a következő a sorban, melyet Belgium, Tajvan és Dél-Korea követhetnek valamikor az év második felében. Reméljük, hamarosan végre mi is élvezhetjük végre az Apple Pay előnyeit.

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Appleblog

Comments are closed.Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás