Bizonyára már mindenki hallotta azt mondatot, miszerint az a legjobb fényképezőgép, ami éppen nálunk van, éppen ezért is mádok az iPhone-ommal fotózni, videózni, bár az utóbbi pár hónapban viszonylag kevés időt tudtam erre szánni és ennek köszönhetően az Instagram fiókomra is kevés tartalom került fel. Új iPhone vásárlása után első dolgom egy elegáns tok beszerzése, de második dolog szinte mindig az aktuális modellhez passzoló Olloclip optika.

Aki nem ismerné az Olloclipet, annak röviden vázolom. Egy olyan kompakt optikarendszerről van szó, amivel a telefon kameráját lehet kicsit felturbózni plusz lencsékkel. Makró-, széleslátószögű- és halszemoptikás lencse képzi az alap csomagot, de polárszűrős és telefotó lencse is elérhető a cég portfóliójában.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:


Hogyan fotózz az iPhone 7-tel és 7 Plus-szal?
Az Apple most már külön oldalon mutatja be rövid videókkal, hogy hogyan fotózzunk különböző témákban az iPhone 7-tel vagy éppen a 7 Plus-szal.


Olloclip Pivot – egy remek, telefonos videómarkolat
Az Olloclip Pivot egy termékcsomag neve igazából, ami egy forgatható markolatból, egy telefonfogóból és egy GoPro tartóból áll alapból.


Legjobb fotós és fotó szerkesztő alkalmazások iPhone-ra
Egy lista azokról a legjobb fotós és fotó szerkesztő alkalmazásokról iPhone-ra, amikkel mi találkoztunk az elmúlt évek során és megragadta a figyelmünket.

The post Kipróbáltuk az Olloclip iPhone 7-hez és 7 Plus-hoz való optikáját appeared first on Szifon.com.


Szifon.com

Comments are closed.Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás