Az Apple nemrég kezdte el tájékoztatni fejlesztőket, miszerint Magyarországon az euró helyett 7-10 napon belül átvált a rendszer forintra.

Az App Store forintra vált

Ez azt jelenti, hogy a jelenleg 0,99 avagy 1,09 eurós alkalmazások mostantól 349Ft-ba kerülnek majd, valamint a legolcsóbb alkalmazást, vagy alkalmazáson belüli fizetést a fejlesztő 99Ft-ra tudja beárazni, ami mondhatni a 0,49 eurónak felel meg. Korábban már írtunk arról, hogy 0,49 és 1,09 €-s árakkal is találkozhatunk az App Store-ban, úgy látszik, ezeket az Apple 7-10 napon belül átalakítja forintra.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:


Gyakori kérdések: Apple ID létrehozása bankkártya nélkül
Ha új Apple ID-t szeretnénk létrehozni, ami esetén semmiféle fizetési módot nem akarunk megadni, akkor az alábbi lépéseket kell követnünk.


TOP 10 legjobb autós játék iPhone-ra
Íme a TOP 10 legjobb autós játék iPhone-ra, amivel az elmúlt években játszottam. Érdemes őket kipróbálni, néhány köztük ingyenes is!


2017: újdonsült iPhone tulajdonos vagy? Ezeket az alkalmazásokat ajánljuk!
Még 2013-ban írtam egy cikket, hogy milyen iOS alkalmazásokat használok, azóta jóformán teljesen megváltozott a rendszer és az alkalmazások is.


Legjobb fotós és fotó szerkesztő alkalmazások iPhone-ra
Egy lista azokról a legjobb fotós és fotó szerkesztő alkalmazásokról iPhone-ra, amikkel mi találkoztunk az elmúlt évek során és megragadta a figyelmünket.

The post Forintra vált az App Store – a legolcsóbb alkalmazás 99Ft lehet! appeared first on Szifon.com.


Szifon.com

Comments are closed.Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás